3 Kişiye D&R Çeki Hediye

3 Kişiye D&R Çeki Hediye
Okullar açılıyor, ihtiyaçlar artıyor. Şu günlerde bütçemize en iyi gelecek hediyelerden biri de hiç şüphesiz kırtasiye çeki olurdu. Napolyon internet sitesi bizleri düşündü ve 3 kişinin tam 100TL yüklü D&R kazanacağı kampanyayı başlattı.

18 Eylül tarihine kadar Napolyon internet sitesinde bulunan kelime avı oyununu oynayın, 100TL değerinde hediye çeki kazanma şansı yakalayın.
Kelime avı oyununu oynamak ise çok kolay, size verilen harfler içerisinde okulda severek oynadığınız oyunları bulmanız gerekiyor.

Napolyon internet sitesini henüz duymamış olanlar için de kısa bir bilgilendirme yapalım. Napolyon sayesinde sadece kampanyalardan hediye kazanmakla kalmayacak, hem de anketlere katılarak puan kazanabilecek ve bu puanları nakit para ödülüne veya hediye çekine çevirebileceksiniz. Hatta isterseniz puanlarınızla çeşitli derneklere bağış yapabilirsiniz. Siteye kayıt olmak, anket doldurmak, hatta günlük olarak siteye giriş yapmak bile size puan kazandırıyor.

Takipçilerimizin binlerce lira nakit para ödülü kazandığı Napolyon sitesine kayıt olmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://www.napolyon.com/


3 Kişiye D&R Çeki Hediye 3 Kişiye D&R Çeki Hediye Reviewed by admin on Eylül 05, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.