Öğrencilere Özel 25TL Turna Puan Hediye

Öğrencilere Özel 25TL Turna Puan Hediye
Öğrencilik zor iştir. Hem enerjiniz ve merakınız ile dünyayı gezmek ve yeni şeyler öğrenmek istersiniz, hem de yeterli bütçeniz yoktur. Hele bir de ailenizin yanında değil de farklı bir ilde üniversite okuyorsanız, ailenizi görmek için yüklü bir miktar yol parası ödemeniz gerekebilir.
En ucuz uçak biletlerini bulabileceğiniz Turna.com öğrencilere özel bir kampanya düzenledi.  Kampanya kapsamında edu.tr uzantılı mail adresi ile siteye üye olan herkese, ister yurt içi, ister yurt dışı uçak biletlerinde kullanabilecekleri 25TL Turna puan hediye. Kampanyaya katılmak için tek yapman gereken edu.tr uzantılı mail adresi ile siteye üye olmak. Sonrasında Turna puanın 24 saat içerisinde hesabına tanımlanacak.

Peki öğrenci olmayanlara bir güzellik yok mu diyenleri buraya alalım. Turna.com'da avantajlar bitmiyor. İşte indirimli uçak bileti alabileceğiniz diğer kampanyalar;
* Cinemaximum CGV Cinema Club Üyesi olanlara özel Turna.com sitesinde geçerli 20TL indirim hediye
* Vodafone abonelerine özel, Vodafone yanımda uygulaması içerisinde bulunan kupon kodu ile tam 25TL indirimden yararlanabilirsiniz.
* Morhipo kullanıcılarına özel 2 yetişkin ve üzeri uçak bileti alışverişlerinde 50TL indirim hediye
* Migros sanal market kullanıcılarına özel 20TL indirim hediye.
* Turna.com'dan İzmir, Ankara, İstanbul çıkışlı uçak bileti alan herkese Migros sanal market'te geçerli 200TL alışverişlerde kullanabileceğiniz 20TL indirim kuponu hediye.
Siz de Turna.com'un ayrıcalıklı dünyasına adım atmak için aşağıdaki linkten üye olabilirsiniz.
https://www.turna.com/
Öğrencilere Özel 25TL Turna Puan Hediye Öğrencilere Özel 25TL Turna Puan Hediye Reviewed by admin on Ekim 02, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.