Gilette Migros Çekilişi

Gilette Migros Çekilişi
Gilette ve Migros işbirliği ile düzenlenen bol ödüllü kampanya için son haftaya girdik. Biz daha önce de yaptığımız gibi size birleştirebileceğiniz 3 kampanyayı birden önererek kazancınızı arttırmaya çalışacağız.

1) Migros Gilette Kampanyası: Tüm Migros mağazalarından ve Migros Sanal Market üzerinden 9 Aralık tarihine kadar yapacağınız her 40TL'lik Gilette ürünü size bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Kampanya dönemi sonunda yapılacak olan çekiliş ile;
* 5 kişiye Citycoco E9 Pro Scooter
* 10 kişiye AirPods 2.nesil kulaklık ve kablosuz şarj kutusu
* 100 kişiye GS, BJK veya FB formalarından seçeceği bir tanesi
* 200 kişiye Oral-B D100 Şarjlı Diş Fırçası seti
* 150 kişiye Braun Prt 2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer armağan edilecektir.

2) Migros Sanal Market Axess Kampanyası: Çekiliş için sepetinizi doldururken evinizin ihtiyaçlarını da sepetinize eklemeyi unutmayın. Çünkü 7 Aralık tarihine kadar Axess ile Migros Sanal Market üzerinden yapacağınız 250TL ve üzeri alışverişe anında 25TL indirim var. Hem de sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde bile siparişleriniz kapınıza teslim edilebiliyor.


3) Banabak ile Baks Kazan: Yaptığınız alışverişin fişinin fotoğrafını Banabak uygulaması üzerinden yollayarak Baks puanlar kazanabilir ve hediye kataloğundan dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz.
Gilette Migros Çekilişi Gilette Migros Çekilişi Reviewed by admin on Aralık 01, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.