40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması

Pınar Çocuk Resim Yarışması
40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması başladı. İlk okul ve orta okul öğrencilerinin katılabileceği bu yarışma Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Türkiye'nin en geniş katılımlı ve en uzun soluklu resim yarışmalarından biri olan Pınar Çocuk Resim yarışması sonunda çocuklarımız bir yıllık burs, tablet ve profösyonel resim malzemeleri gibi ödüller kazanacak.

Bu sene "Doğayı Seviyorum Çevreme İyi Bakıyorum" konsepti ile düzenlenen yarışma, çocukların çevre üzerine düşünmesini sağlıyor. Çevre bilincinin aşılandığı yarışma sonunda dereceye girenler birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Yarışma sonunda Türkiye'de her coğrafi ülkeden 1 öğrenciye, KKTC'den katılan 1 öğrenciye, Almanya'dan katılan 1 öğrenciye, Azerbaycan'dan katılan 1 öğrenciye olmak üzere toplam 10 öğrenciye tablet ve profösyonel resim malzemelerinden oluşan ödüller verilecektir. Ayrıca 10 öğrenci içerisinden değerlendirme kriterlerine uygun olarak seçilecek olan 3 öğrenciye Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından belirlenecek tutarda burs verilecektir.

Kampanyaya online olarak katılabileceğiniz gibi kargo yolu ile de katılabilirsiniz. Yarışmaya katılabilmeniz için 2 Nisan'a kadar resimlerin ulaştırılması gerekmektedir. 21 Mayıs'ta yapılacak olan jüri değerlendirmesi sonucunda 24 Mayıs'ta kazananlar açıklanacaktır.

40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması 40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması Reviewed by admin on Ocak 31, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.