fastPay ile iPhone 12 Yağıyor!

fastPay’den iPhone 12 Yağıyor!
Yeni yılın ilk kampanyalarından biri fastPay ile geldi. Henüz fastPay ile tanışmadıysanız ve "fastpay nedir?" diye merak ediyorsanız hemen cevaplayalım. fastPay, Denizbank tarafından geliştirilen yeni nesil ücretsiz mobil bankacılık uygulaması. fastPay sayesinde 7 gün 24 saat arkadaşlarınıza para gönderebilir, faturalarınızı ödeyebilir, anlaşmalı yüzlerce noktada ödeme yapabilir, Denizbank ATM'lerinden ücretsiz para çekebilirsiniz. Hem de fastPay'e üye olmak için Denizbank müşterisi olmanıza bile gerek yok. fastPay uygulamasına kayıt olduktan sonra istediğiniz herhangi bir bankanın kredi kartını tanımlayarak işlem yapabilirsiniz.

fastPay düzenlediği kampanyalar ile bir çok işlem karşılığında para iadesi veriyor. Bunun yanı sıra şimdi de iPhone 12 hediye ediyor. 

fastPay iPhone 12 çekilişine katılmak için fastPay üzerinden herhangi bir işlemi gerçekleştirmeniz yeterli. Her ay düzenlenecek çekiliş ile belirlenecek olan 4 kişiye iPhone 12 hediye edilecek. Ocak ayı kazananları 12 Şubat'ta yayınlanacak ve kazananlar bilgilendirilecek. Her ay kampanyaya 1 kez katılabilirsiniz.


Siz de fastPay kullanın, cüzdan taşıma derdinden kurtulun. Faturalarınızı cep telefonunuzdan ödeyin, 7/24 para göndermenin rahatlığını yaşayın. Böyle güzellikler fastPay ile olur ;)
fastPay ile iPhone 12 Yağıyor! fastPay ile iPhone 12 Yağıyor! Reviewed by admin on Ocak 02, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.