Vakıfbank Kare Kod Çekilişi

Cep telefonları her geçen gün hayatımızda daha çok yer ediyor. İlk başlarda mobil bankacılık uygulamaları sayesinde bankacılık işlemlerimizi cep telefonundan yapmaya başladık. Ancak cep telefonundan para çekemeyeceğimiz için cebimizde bir atm kartı bulundurarak para çekme işlemi ya da kredi kartı bulundurarak alışveriş işlemini yapmamız gerekiyordu. Hele siz de bizim gibi kampanyaları takip eden ve bu nedenle de bir çok bankaya ait kartı bulunan sıkı bir kampanyacıysanız cüzdanınızın kartlarla dolu olması çok normal. Sonrasında ise mobil bankacılık uygulamalarındaki QR kod özelliği sayesinde cebimizde kart taşımaktan da kurtulduk. Şimdi de QR kod bize hediye kazanma şansı sunuyor.

Vakıfbank karekod (QR kod) işlemleri yapan müşetileri arasında çekiliş ile belirlenecek olan tam 45 kişi teknolojik hediyeler kazanacak. 5 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek kampanya sonunda hediye edilecek olan ürünler;
  • 25 kişiye Apple Watch Series 6 akıllı saat
  • 5 kişiye Apple iPhone 12 128GB akıllı telefon
  • 15 kişiye Apple iPad wi-fi
Kampanyaya katılmak için eğer hala yapmadıysanız Vakıfbank Mobil uygulamasını indirerek 1 çekiliş hakkı kazanabilir, sonrasında kare kod kullanarak para yatırma işleminizden 1, pos üzerinden kare kod kullanarak alışveriş yapma işleminizden de 1 olmak üzere günde en fazla 3, toplamda en fazla 5 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

Vakıfbank Kare Kod Çekilişi Vakıfbank Kare Kod Çekilişi Reviewed by admin on Ocak 13, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.