Kolay Adres Tanımla Iphone 12 Kazan

Kolay Adres Tanımla Iphone 12 Kazan

Iban numarası istediğinizde ekran görüntüsü atan arkadaşlarınız var mı? Bu arkadaşlar her ne kadar kendiler için en kolay yolu seçiyor olsa da bilerek veya bilmeyerek bizleri uğraştırıyor. Ekran görüntüsündeki Iban numarasını nasıl kopyalayıp da eft işlemi yapacağımızı hiç düşünmüyor. Biz de basit bir eft işlemini yapabilmek için bir o ekrana bir bu ekrana geçip duruyoruz. Neyse ki artık kolay adres diye bir teknoloji hayatımıza girdi. Bu teknoloji sayesinde örneğin telefon numaramızı kolay adres olarak tanımlayabiliyoruz. Bu sayede hesap no isteyen birine telefon numaramızı söylememiz yeterli oluyor. Ancak belirtmek isteriz ki bir telefon numarası ile sadece bir bankadaki hesabımızı tanımlayabiliyoruz.

QNB Finans bank kolay adres tanımlama kolaylığını güzel bir kampanya ile taçlandırmış. Iban yerine kolay adresini tanımlayan QNB Finansbank müşterileri arasında yapılacak olan çekiliş ile 3 kişi iPhone 12 64GB kazanacak.

Kampanyaya katılmak için QNB Finansbank mobil şube veya internet şube üzerinden "Hesaplar" menüsü altında bulunan "Kolay Adres Ekleme" adımından "Kolay adres" tanımı yapmanız yeterli.

Kampanyaya 31 Mart tarihine kadar katılabilirsiniz. Kazananlar 12 Nisan tarihinde açıklanacaktır.

Kolay Adres Tanımla Iphone 12 Kazan Kolay Adres Tanımla Iphone 12 Kazan Reviewed by admin on Mart 02, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.