Taraftar Menüleri Kazandırıyor

Taraftar Menüleri Kazandırıyor

Hangi takımı tutuyorsunuz? Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, Beşiktaş mı, yoksa Trabzonspor mu? Tuttuğumuz takım farklı olsa da damak tadımız aynı. Hem de şimdi hediyeli. Burger King lezzetler liginde atan değil, yiyen kazanıyor. Hem de çekilişe katılırken takımınızı destekleme fırsatı sizi bekliyor. Özellikle maç izlerken fast food tüketmeyi seviyorsanız, bir de üstüne takımınızın formasını kazanabilirsiniz.

31 Mart tarihine kadar Tıklagelsin mobil uygulamasından veya internet sitesinden satın alacağınız Lezzetler Ligi Menüsü ile hem takımınıza destek olabilir, hem de imzalı forma kazanabilirsiniz. 2 adet Big King + Büyük Boy Patates + 10’lu Soğan Halkası + 1L. İçecekten oluşan lezzetler ligi menüsü sadece 49.99TL. Hem de alacağınız her Lezzetler Ligi menüsü size bir çekiliş hakkı kazandıracak.

Kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile 100 kişi istediği takımın imzalı formasının sahibi olacak. Hem de beden seçimini de siz yapabileceksiniz. 


Kampanyaya 31 Mart tarihine kadar katılabilirsiniz. Çekiliş 13 Nisan tarihinde yapılacak ve kazananlar 15 Nisan tarihinde Birgün gazetesinde yayınlanacaktır.
Taraftar Menüleri Kazandırıyor Taraftar Menüleri Kazandırıyor Reviewed by admin on Mart 06, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.