Vodafone Mobil Ödeme Kampanyası

Cep telefonu ilk çıktığı yıllarda ne kadar da büyük bir teknoloji gibi gelmişti değil mi? Hele bir de telefonda yılan oyunu oynadığımız dönemlerde artık son teknolojiye ulaşıldığını düşünüyorduk. O günlerde cep telefonunun ileride bir ödeme yöntemi olacağını söyleseler muhtemelen çoğumuz inanmazdık. Cep telefonu öyle bir ödeme yöntemine dönüştü ki eskiden telefonda yılan oynuyorken artık Vodafone Mobil Ödeme Kampanyası sayesinde Sony Playstation 5 kazanarak oyunlarımızı burada oynayabiliyoruz.

31 Mart tarihine kadar devam edecek olan Vodafone Mobil Ödeme Kampanyası sayesinde Google Play, App Store, Spotify gibi anlaşmalı yerlerde yapacağınız her 5TL'lik harcama size bir çekiliş hakkı kazandıracak. Kampanya sonunda 5 adet Sony PlayStation 5 Dijital Sürüm’den birini kazanma şansı sizi bekliyor.

Çekilişe katılmak için Vodafone abonesi almanız gerekiyor. Vodafone Mobil Ödeme ile yapacağınız harcama sonrasında size SMS ile gönderilecek olan katılım formunu doldurarak çekilişe katılabilirsiniz. Eğer kampanyaya birden fazla kez katılmayı düşünüyorsanız, formu 1 kez doldurmanız yeterli.


Çekiliş 13 Nisan tarihinde yapılacak ve kazananlar 16 Nisan'da açıklanacaktır.

Vodafone Mobil Ödeme Kampanyası Vodafone Mobil Ödeme Kampanyası Reviewed by admin on Mart 04, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.