Algida ile Kazan Uygulaması

Algida ile  Kazan Uygulaması
Algida ile Kazan Uygulaması Nedir?
Bildiğiniz üzere Algida firması her sene bir çok kampanya düzenliyor. Düzenlediği kampanyalar ile dondurmaların içerisinden çıkan şifreleri göndererek çekiliş ile hediyeler kazanma şansı yakalıyoruz. Algida ile Kazan uygulaması sayesinde hem çekilişlere katılabilecek hem de dondurmalardan çıkan şifreler sayesinde puan kazanarak, bu puanlarınız ile hediye kataloğundan dilediğiniz hediyeyi seçebileceksiniz.

Algida ile Kazan uygulamasında nasıl puan kazanılır?
Algida ürünlerinin içerisindeki şifreleri uygulama içerisindeki forma girerek anında sürpriz hediyeler ve puanlar kazanabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızı uygulamaya davet ederek de puan kazanabilir, biriktirdiğiniz puanlarla hediyeler kazanabilirsiniz.

Algida ile Kazan uygulamasında hangi hediyeler var?
Uygulama içerisindeki hediye kataloğu sürekli değişiyor. Şimdiye kadar internet paketi, Boyner hediye çeki, Mavi jeans hediye çeki, Steam kodu, Boyner hediye çeki, Arzum hediye çeki, App Store hediye çeki, Google Play Store hediye çeki gibi pek çok hediye dağıtıldı.

Algida ile Kazan uygulaması nereden yüklenir?
iOs ve Android tabanlı cihazlara Algida ile Kazan uygulamasını yükleyerek kazanmaya başlamak için aşağıdaki linki tıklayabilir veya telefonunuz ile açılan ekrandaki qr kodu okutabilirsiniz.


Eski şifreler geçerli mi?
Algida ile kazan uygulaması 2020 yılında devreye alındığı için, elinizde bu yıla ait çekiliş için sakladığınız dondurma çubukları varsa, bu çubukların da şifrelerini girerek puan kazanabilirsiniz.

Puanlarım ile ücretsiz dondurma alabilir miyim?
Uyglama içerisinden puanlarınız ile almak istediğiniz ürünü seçtikten sonra size en yakın anlaşmalı marketi harita üzerinden görerek hediye dondurmanızı alabilirsiniz. Sonrasında aldığınız hediye dondurmanın içinden çıkacak olan şifreyi de uygulamaya girerek yeniden puan kazanabilirsiniz.
Algida ile Kazan Uygulaması Algida ile  Kazan Uygulaması Reviewed by admin on Nisan 04, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.