Scooter Ödüllü Yarışma

Scooter Ödüllü Yarışma

Hep deriz ya çocuklar geleceğimizin teminatıdır diye. Çocukların geleceğin teminatı olabilmeleri için bugünden iyi bir eğitim almaları gerekir. Ancak küçük yaşta doğruyu yanlıştan ayırabilmeyi büyüklerinden öğrenen, çevreye saygılı olmayı sadece okuyarak değil yaparak kanıksayan çocuklar büyüdüklerinde de bu bilinci sürdürecektir. Küçükken yerlere çöp atmanın yanlış olduğunu, doğaya zarar vermemeyi, hayvanlara karşı merhametli olunması gerektiğini öğrenen çocuklar, yetişkin bir birey olduklarında da bu alışkanlıklarına devam edecekler ve Dünya yaşanabilir bir yer haline gelecek.

Çocukların Dünya'ya daha iyi bakması için Kale Banyo tarafından düzenlenen scooter ödüllü yarışmaya Facebook, Instagram veya Twitter üzerinden katılabilirsiniz. 

22 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak için çocuklarınızın "Dünyaya iyi bakmak" hayalleri ile çizdiği resimleri sosyal medya üzerinden #İyiBakDünyana etiketi ile paylaşmaları ve paylaştıkları sosyal medya platformu üzerinden Kale Banyo hesabını takip etmeleri yeterli.


Yarışmanın kazananları 25 Nisan 2021 tarihinde Kale Banyo Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarından yayınlanacaktır. 
Scooter Ödüllü Yarışma Scooter Ödüllü Yarışma Reviewed by admin on Nisan 19, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.