Siz hiç geliyorum diyen kaza gördünüz mü?

MULTINET Kart kullanıcılarına, MAPFRE GENEL YAŞAM’dan ücretsiz Ferdi Kaza Sigortası hediye

Farklı kurumlarla geliştirdikleri işbirliği projelerine bir yenisini ekleyen Multinet ve MAPFRE GENEL YAŞAM, düzenledikleri kampanya ile tüm Multinet Kart kullanıcılarına 3 aylık ferdi kaza sigortası hediye ediyor. Multinet bu sayede, kurumsal müşterilerine ve kart kullanıcılarına farklı avantajlar sunmaya devam ediyor.

Multinet Kart kullanıcıları www.multinet.com.tr/mapfregenelyasam adresindeki başvuru formunu doldurarak 3 aylık MAPFRE GENEL YAŞAM ferdi kaza sigortasına ücretsiz sahip oluyor. Ferdi Kaza Sigortası kaza sonucu meydana gelebilecek yaşam kaybı ve sürekli sakatlık durumlarına karşı kart kullanıcılarını 3 ay boyunca belirlenen oranlarda güvence altına alıyor.

Önümüzdeki dönemlerde daha farklı projelere de imza atacak olan iki firma, projedeki ortak hedeflerinin Multinet kullanıcılarına ek fayda sağlayarak, kullanıcıların hayat sigortaları ile tanışmalarını sağlamak olduğunu iletti.

Kampanyaya son katılım tarihi 15 Kasım 2009.

Siz hiç geliyorum diyen kaza gördünüz mü? Siz hiç geliyorum diyen kaza gördünüz mü? Reviewed by admin on Eylül 09, 2009 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.