Baharı Tchibo ile Kutlayın

Baharı Tchibo ile Kutlayın
Kaliteli, şık ve uygun fiyatlı ürünleri ile evimizin baş köşesinde duran, hazır ihtiyaçlarımızı alıyorken enfes kahvesini de sepete ekleten Tchibo baharın gelişini güzel bir kampanya ile kutluyor. Tchibo'dan alışveriş yapan tam 50 kişi birbirinden güzel hediyelerden birini kazanacak.

Pandemi öncesinde AVM'lerde zaman geçirdiğimiz dönemlerde Tchibo mağazalarına uğrayarak hem yeni gelen ürünlere göz atıp hem de lezzetli Tchibo kahvesi ve kurabiyesinin de keyfini çıkarırdık. Şimdilerde evden pek çıkmasak da Tchibo internet sitesi ile ihtiyaçlarımızı ayağımıza getiriyor. Hem de hediye kazanma şansı ile birlikte.

Türkiye genelindeki tüm Tchibo mağazalarından veya Tchibo internet sitesinden yapacağınız her 100TL'lik alışveriş size çekiliş hakkı kazandırıyor. 19 Haziran'a kadar devam edecek kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile aşağıdaki hediyelerden biri sizin olabilir;
  • 5 kişiye Xiaomi Mi Vacuum Robot Süpürge
  • 10 kişiye Tchibo Cafissimo Easy Kahve Makinesi
  • 5 kişiye Arzum AR1073 Foodie Modern Sefer Tası
  • 30 kişiye 300,00 TL değerinde Tchibo internet sitesinde geçerli hediye çeki
Ayrıca 30 Nisan'a kadar Tchibo internet sitesinden Maximum kartınızla yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişlerde 30TL MaxiPuan hediye. 


Çekiliş 1 Temmuz tarihinde yapılacak ve kazananlar 5 Temmuz'da ilan edilecektir.

Hediye kazanmanız durumunda fişinizi ibraz etmeniz gerekiyor, bu nedenle çekilişe katıldıktan sonra fişinizi saklamayı unutmayın.
Baharı Tchibo ile Kutlayın Baharı Tchibo ile Kutlayın Reviewed by admin on Nisan 21, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.