30 adet Saltywasher ve 30 adet FİXOS hediye

KadınlarArası olarak yılın son ayında 60 üyemize kaliteli, çevreci ve farklı ürünleri ile tanınan SaltySardine ürünlerinden "30 adet Saltywasher ve 30 adet FİXOS" hediye ediyoruz.

SALTYWASHER; çevre koruması için özen gösterilerek geliştirilmiştir. Bu üründeki tüm maddeler, doğada biyolojik olarak zararsız maddelere dönüşebilir. Saltywasher çamaşır makinesi deterjanı, limon kabuğundan elde edilen limon terpeninden üretilmektedir. Limonun mucizevi gücü sayesinde üstün bir yıkama, temizleme ve yağ sökme kabiliyetine sahiptir.
İçeriğinde tuz olmadığından yumuşatıcı kullanmanıza gerek yoktur! Muhteşem limon kokusu ile tüm çamaşırlarınız mis gibi kokar!

FİXOS; Çamaşır makinesine beyaz çamaşırlarla beraber renkli çamaşırların karışması halinde, yıkama suyuna çıkan renkli boyanın tamamını emerek beyaz çamaşırların renklerinin bozulmamasını sağlar. Böylece beyaz çamaşırların parlak ve canlı görünmeleri sağlanarak, renkli çamaşırların da renklerinin birbirine geçmeleri engellenir. En önemli avantajı da tek bir seferde daha fazla çamaşır yıkanabileceğinden enerji, su ve zaman tasarrufu sağlanır. 50 yıkamaya kadar dayanır.

30 adet Saltywasher ve 30 adet FİXOS hediye 30 adet Saltywasher ve 30 adet FİXOS hediye Reviewed by admin on Aralık 06, 2009 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.