En beğenilen kategoriyi bul hediyeyi kap

İnteraktif bir yarışma ile yeni bir heyecana imza atmaya hazırlanan Hepsiburada.com, ziyaretçilerine kategori yaratma fırsatı vererek, hem eğlenip hem kazanma şansı sunuyor.
27 Eylül’de başlayan ve 4 hafta sürecek olan yarışmada, ziyaretçiler tamamen kendilerine özgü kategorileri, kolayca ve eğlenerek yaratacak. Sosyal medyaya kendi tarzlarıyla damgasını vuracak olan ziyaretçiler, kategorilerini oluşturduktan sonra arkadaşlarının beğenisine sunacak. 4 hafta sonunda en çok beğenilen 5 kategori arasından ilk 3 kategori, jüri tarafından belirlenecek. Yarışmanın sonunda jürinin de birinci olarak seçtiği kategori, Hepsiburada.com sayfasındaki diğer kategoriler arasında yer alarak Hepsiburada.com ziyaretçilerine ulaşacak.
Hayal gücünü kullanarak beğeni toplayan ilk üç kategorinin sahibi, birbirinden değerli ödülleri de kazanma şansı bulacak. Birinciye 1.500 TL değerinde Full HD Samsung TV, ikinciye 1.000 TL değerinde PS3 + Sensor, üçüncüye ise Ipod Touch’ın verileceği yarışma ile Hepsiburada.com, farklı projelerle ziyaretçilerine sosyal medya üzerinden yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek.
www.facebook.com/hepsiburada
En beğenilen kategoriyi bul hediyeyi kap En beğenilen kategoriyi bul hediyeyi kap Reviewed by admin on Ekim 09, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.