Yuztik.com kazandırıyor

3 Ocak 2012 Tarihinde kurulan http://www.yuztik.com/ internet sitesinde siteye giren kullanıcılar da reklam verenler de fayda maliyeti sağlamaktadır.
Siteye girip günde 2 dakikasını ayırarak sitede bulunan 10.000 kutucuktan 100 tanesine rastgele tıklamak. Her tıklayışta 1 ve 100 aralığında sayı üreten kutulardan çıkan puanların toplamı, kullanıcının “Gün Toplamı Puanı” oluyor. En yüksek puanı alan kullanıcı ise sistemimizden koşulsuz şartsız olarak günün hediyesini kazanıyor. Kazanılan hediye sitemizden hediyeyi kazanan kullanıcımıza ücretsiz olarak kargolanmaktadır.

Reklam verenler ise Türkiye’nin 81 ilinden de web siteleri tıklanıldığı için arama motorlarında hızla yukarıya çıkıyorlar. Hem reklam verenlerin hem kullanıcıların fayda maliyetinin yüksek olduğu http://www.yuztik.com/ da yerinizi alın, “İzleyen değil, İzlenen olun.”

Reklam veren firmaların reklamları sitedeki tüm alanlar doluncaya ve üzerinden geçecek 3 ay boyunca sistemde kalırlar. Sitedeki 10.000 kutu dolduktan sonra 3 ay boyunca kullanıcılara hediye dağıtma ve adreslerine ücretsiz olarak kargolama işlemi devam edecektir.
Yuztik.com kazandırıyor Yuztik.com kazandırıyor Reviewed by admin on Şubat 14, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.