Qapel ile sosyalleşirken kazan


Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası. Neredeyse sosyal medya ile yatıp sosyal medya ile kalkıyoruz. Facebook, Twitter ve Instagram'a bir gün girmesek kendimizi eksik hissediyoruz. Peki bizim bu kadar vakit ayırdığımız sosyal medya bize hediye kazandırsa güzel olmaz mıydı?

Qapel ile sosyal medyada gezinirken hediyeler kazanmak mümkün. Sistem çok basit, firmalar sosyal medya hesaplarını tanıtmak istiyor, takipçilerini arttırmak daha çok kişiye ulaşmak istiyor. Bunun için Qapel'e başvuruyor. Qapel de size yapacağınız paylaşımlar ve beğeniler için Q puanlar veriyor. Daha sonra bu Q puanlar ile Qapel marketten istediğiniz bir hediyeyi ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.

Qapel sayesinde hem yeni firmalar ile tanışarak onların avantajlarını yakalayabilir hem de yaptığınız paylaşımlardan kazandığınız puanlarla dilediğiniz hediyeyi alabilirsiniz. Qapel'e üye olmak çok kolay. Sosyal medya hesaplarınız ile siteye giriş yaparak kazanmaya şimdi başlayabilirsiniz.

Aklında şüphe olanlar için şimdiden belirtelim biz daha önce Qapel puanlarımız ile siteden hediye aldık, site tamamen güvenilir :)

www.qapel.com.tr
Qapel ile sosyalleşirken kazan Qapel ile sosyalleşirken kazan Reviewed by admin on Eylül 28, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.