Boğazım Ağrıyınca Ben

Boğazım Ağrıyınca Ben
Kışın gelişi insanların boğaz ağrısından belli olur. Etrafınızda boğaz ağrısından şikayetçi olan, öksüren ya da hapşuran birileri var ise kış geldi demektir. Her ne kadar bazı insanlar yazın da hasta olabilme yeteneğine sahipse de biz bu tarz insanları şimdilik istisna kategorisinde değerlendirelim.

Boğaz ağrısı insanın yaşam kalitesini olumsuz etkileyen kötü bir durum, peki boğaz ağrısının hiç mi iyi yönü yok? Aslına bakarsanız var. Boğazınız ağırdığında vücudunuz size hasta olmak üzere olduğunuza dair sinyal veriyor ve bu sayede hastalığın daha fazla ilerlememesi için önlem almanızı anlatmaya çalışıyor. Şimdiye kadar bu fayda ile yetindiniz ama şimdi size başka bir faydadan bahsedeceğiz. Boğaz ağrısı size kupa bardak kazandıracak.

Herkesin boğaz ağrısından kurtulmak için kendince bir yöntemi vardır. Kimisi sıcak bir şeyler içer, kimisi boğazına atkı bağlar. Peki siz nasıl olursunuz? Boğazım Ağrıyınca Ben yarışmasına katılarak #BoğazımAğrıyıncaBen etiketi ile ruh halinizi paylaşın, her hafta en çok beğeni alan 10 kişiden biri siz olursanız kupa bardak da sizin olur. Toplamda 50 adet kupa bardak hediye edilecek.

http://www.bogazagrisi.com/yarisma


Boğazım Ağrıyınca Ben Boğazım Ağrıyınca Ben Reviewed by admin on Ocak 07, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.