Her Lezzerin Bir Ustası Var

her lezzetin bir ustası var
Ustaların tercihi Yörsan'dan mutfağın ustalarına hediyeler var. Annelerimizin ustalıkla yaptığı börekleri bizler ustalıkla mideye indiririz. En iyi ustaların yanında yetişen çıraklar olarak biz de bir yerden sonra usta seviyesine geliriz. Şimdi ustalıkla hazırladığımız yemek tarifleri bizlere hediyeler kazandıracak.

Ustalıkla hazırladığınız tarifleri sitede paylaşarak jüriyi etkilemeyi başaran 20 kişiye ustalığını arttıracak hediyeler verilecek. Hediyeler içinde neler yok ki, Yörsan hediye paketleri, elektrikli çay makinesi, ekmek kızartma makinesi, blender, teflon tava seti, mikser ve daha neler neler.

Kampanyaya katılıp hediye kazanabilmek için 22 Ocak 2016 tarihine kadar tariflerinizi aşağıda belirtilen site üzerinden paylaşmanız gerekmektedir. Tarifinizi yaptıktan sonra bir de fotoğrafını çekip sitede paylaşmayı unutmayın. Kazananlar 26 Ocak'ta açıklanacak.

http://birustasivar.com/

Ben usta değilim, "biz yiyiciyiz" diye düşünüyorsanız o zaman da sitede paylaşılan enfes tariflere bakarak evde hazırlayabilirsiniz.
Her Lezzerin Bir Ustası Var Her Lezzerin Bir Ustası Var Reviewed by admin on Ocak 12, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.