Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması

Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması
“Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması" üniversiteli sinemaseverleri bekliyor. Filbox tarafından düzenlenen kampanya Fil temalı videolar, kolajlar, illüstrasyonlar, kısa film senaryoları veya fotoğraflar ile katılabilirsiniz. Türkiye'deki üniversiteli gençlerin yeteneklerini geliştirmeye teşvik eden yatışmanın ödülleri de çok güzel.

Başvuruların 3 Nisan 2016 tarihine kadar kabul edileceği yarışmanın birincisi Cannes Film Festivali'ne gitme şansı yakalayacak. İkinciye Antalya tatili, üçüncüye televizyon hediye edilirken, dördüncü sıradaki yarışmacıya ise Filbox'ta staj yapma imkânı sağlanacak.

Kampanyaya sadece üniversite öğrencilerinin katılabileceğini hatırlatmak isteriz. Kampanyaya katılmak için çalışmalarınızı #filtutkunları etiketi ile sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz. Paylaşım yapmanın yanı sıra aşağıdaki linke tıklayarak katılım formunu da doldurmanız gerekiyor. Katılacak herkese şimdiden bol şans diler, Türkiye'de sinemaya olan ilgili arttıracak olan böylesine bir kampanya düzenlediği için de Fil Tutkunları'na teşekkür ederiz.

www.filtutkunlari.com/hemen-katil

Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması Fil Tutkunları Sosyal Medya Yarışması Reviewed by admin on Şubat 16, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.