Arbella 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Arbella 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Makarnanın hepimizin hayatında ayrı bir yeri vardır. Makarna kimi zaman değişik sosların denendiği lezzetli bir öğün, kimi zaman öğrenci evini hatırlatan bir araç, kimi zaman bir siyaset malzemesi, kimi zaman da yemek yapmaya vakti kalmayanların kurtarıcısı olmuştur. Hayatımızda bu kadar çok yer edinen makarnayı fotoğraflamanın bir de yarışması olsa fena olmazdı değil mi? Aslına bakarsanız o yarışma var ve yıllardır yapılıyor. Bu yıl 6.'sı düzenlenen Arbella uluslararası fotoğraf yarışması başladı. Yarışma “Bakliyat ile Sağlıklı Sofralar ve Yaşam”, “Soframızda Makarna”, “Manzara” ve “Serbest” olmak üzere 4 farklı kategoride düzenleniyor.

Arbella 6. uluslararası fotoğraf yarışmasına 17 Nisan Pazar gününe kadar katılabilirsiniz. Kampanya sonunda her kategorinin birincisine 1000$ nakit para ödülü ve altın madalya, ikinciye 500$ ve gümüş madalya, üçüncüye 250$ ve bronz madalya hediye edilecektir. Ayrıca her kategoride özel ödüller de katılımcıları bekliyor.

http://www.arbella.tv/PhotoCompSpecs.aspx
Arbella 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Arbella 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Reviewed by admin on Mart 01, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.