Benim Profilom Resim Yarışması

Benim Profilom Resim Yarışması

Profilo dayanıklı ev aletleri tarafından 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı için düzenlenen resim yarışması başladı. 4-7 Yaş ve 8-12 yaş olmak üzere iki kategoride düzenlenecek olan kampanyaya 15 Mayıs'a kadar katılabilirsiniz.
A3 boyutundaki (297mm x 420mm) bir kağıda çocuğunuzun istediği herhangi bir boya türü ile çizeceği resimleri Profilo bayilerine teslim ederek yarışmaya katılacağınız gibi, resimlerin görüntülerini internet sitesine de yükleyebilirsiniz. Eğer siteye yükleme seçeneğini tercih edecekseniz resimin yüksek çözünürlükteki bir kopyasını yüklediğinizden emin olun.
Kampanyaya katılırken resim ile birlikte katılacağınız yaş grubunu, resim adını, yarışmacının adını, yaşını ve doğum tarihini, ebeveynlerden herhangi birinin adını, ev adresinizi, telefon numaranızı, varsa e-posta adresinizi ve ebeveynlerin onayını gösteren imzaları da eklemeyi unutmayın.
Kampanya sonuçları 30 Mayıs'ta açıklanacak ve her yaş grubunun birincisine Vialand giriş bileti, ikincisine Sealife giriş bileti, üçüncüsüne Kidzania giriş bileti armağan edilecektir.
http://www.benimprofilom.com/
Benim Profilom Resim Yarışması Benim Profilom Resim Yarışması Reviewed by admin on Nisan 24, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.