Nike Women Victory Tour


Artık geleneksel hale gelen Nike Women Victory Tour İstanbul etkinliğine çok az kaldı. Spor yaparken hediyeler de kazanabileceğiniz bu eğlenceli etkinliğe henüz kayıt olmadıysanız internet üzerinden kaydınızı yaptırabilirsiniz. 5 Haziran 2016 tarihinde düzenlenecek olan koşu İstanbul Caddebostan'da başlayacak. Etkinliği sadece bir yarış olarak düşünmek yanlış olur, aslında burada yarışa hazırlık programı da var. Ayrıca bu sene düzenlenecek olan etkinliğe bireysel katılabileceğin gibi arkadaşların ile bir grup oluşturarak da katılabilirsin. Eğer hiç arkadaşımı ikna edemedim diyorsan mevcut gruplardan birine de dahil olabilirsin.

Nike İstanbul koşusuna kayıt ücretli, ancak bu ücret karşılığında size nike tişörtü hediye ediliyor. Ayrıca koşuyu tamamlayan herkese de madalya verilecek. Kendinizi ortalamanın üzerinde enerjik hissediyorsanız ve "Ben bu koşuda derece yaparım" diyorsanız o zaman sürpriz hediyeler kazanma şansınız da var.

İstanbul'da son zamanlarda kalabalık mekanlara çok fazla girmemeye gayret ediyor olabilirsiniz belki ama Nike bunu da düşünmüş. Koşu parkuru boyunca sağlık ve güvenlik ekipleri de görev başında olacak.

https://www.nike.com/events-registration/event?id=32033
Nike Women Victory Tour Nike Women Victory Tour Reviewed by admin on Nisan 11, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.