Vodafone Volkswagen Golf Kazandırıyor

Vodafone Volkswagen Golf Kazandırıyor

Bugüne kadar hattını Vodafone'a taşıyanlar sadece Vodafone'un avantajlı tarifelerinden yararlandıkları için faturadan kara geçiyordu. Şimdi ise Vodafone'a geçenler çekilişle hediye kazanma şansı elde ediyor.

31 Temmuz'a kadar hattını Vodafone'a taşıyanlar arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişiye Volkswagen Golf 1.14, 50 kişiye iPhone 6s hediye edilecek. Çekilişe katılmak için hattınızı Vodafone Faturasız hatlarına taşıyarak aktive etmeli ve en az bir arama yapmalısınız.

Hediyeler bununla da sınırlı değil, hattınızı Vodafone'a taşıyan herkese çekilişsiz kurasız bir de hoşgeldin hediyesi var. Hattınızı taşıyıp aktive ettikten sonra HOSGELDIN 40 yazarak 7000'e kısa mesaj göndermeniz halinde 40TL değerinde konuşma paketi hattınıza ücretsiz olarak yüklenecek.

Vodafone'a geçerken 45TL'lik başlangıç paket ücreti ödemeniz gerekiyor ama zaten 40TL'lik konuşma paketi hediye edildiği için hat geçişiniz neredeyse bedavaya geliyor.

Eskiden Vodafone'un iyi çekmediğine dair bir inanış vardı ama günümüzde bunun da ortadan kalktığını söyleyebiliriz. Test edildi onaylandı :)

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/faturasiz-hatlara-cekilis-kampanyasi.php
Vodafone Volkswagen Golf Kazandırıyor Vodafone Volkswagen Golf Kazandırıyor Reviewed by admin on Haziran 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.