Kasko Yaptırana 1 Yıl Boyunca Yakıt Hediye


Garanti bankasının MTV Kampanyasını dün sizlere duyurmuştuk. Banka araç sahiplerinin üzerindeki yükü düşünmüş olacak ki lastik indiriminin yanı sıra bir de hediye yakıt kampanyası düzenlemiş. Bu kampanya için de Garanti bankası müşterisi olmanıza gerek yok.

Garanti Bankası Kasko Kampanyası sayesinde hem 250TL'ye varan kasko indiriminden yararlanabilecek hem de 1 yıl boyunca hediye yakıt kazanacaksınız. Bitmedi! Garanti Kazançlı Kasko yaptırırsanız "%10 bonus" kazanabilirsiniz. Garanti Kazançlı Kasko sayesinde sadece ihtiyacınız olan teminatları poliçeye ekleyerek, kullanmadığınız kısımları da poliçeden çıkarabilirsiniz.

Kaskosunu Garanti Bankası internet sitesinden yaptıranlar 1 yıl boyunca BP'den alacakları her yakıt alışverişinde %3 ekstra yakıt kazanacak. Kaskonuzun bitmesine daha çok varsa üzülmeyin, siteye bilgilerinizi bırakmanız kasko tarihiniz yaklaştığında banka yetkililerinin sizi arayıp kampanya hakkında bilgi vermesi için yeterli olacaktır.

Kampanyaya katılmak için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra aracınızın plakasını ve TC Kimlik numaranızı yazmanız yeterli. Sürekli artan yakıt fiyatlarını düşündüğünüzde bu kampanyı kaçırmak istemeyeceksiniz.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/odemeler_ve_hizmetler/hizli_odeme/ssl/kazancli-kasko.page
Kasko Yaptırana 1 Yıl Boyunca Yakıt Hediye Kasko Yaptırana 1 Yıl Boyunca Yakıt Hediye Reviewed by admin on Ocak 14, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.