Taç Style 23 Nisan Yarışması

Taç Style 23 Nisan Yarışması
Çocukken hepimiz süper kahraman olma hayali kurmuşuzdur. Kimimiz Süperman gibi uçmayı, kimimiz Spiderman gibi ağ fırlatmayı, kimimiz zihin gücüyle nesneleri hareket ettirmeyi, kimimiz ise zamanı durdurmayı düşünmüşüzdür. Hatta arkadaşlarımızla süperkahramancılık oynadığımız zamanlar bile olmuştur. Şimdiki çocuklar çok şanslı, bu hayalleri kurarken hediye kazanma şansları da var.

Taç Style 23 Nisan yarışması kapsamında süper kahraman olma hayali kuran çocuklar Taç Lisanslı Pike Takımı kazanma şansı yakalıyor. Yarışmaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • "Bir süper gücün olsaydı, bunun ne olmasını isterdin?" sorusunun cevabını iyi düşün ve en orijinal cevabını aşağıdaki linkteki gönderinin altına yaz.
  • Cevabını yazarken @tacstyle hesabını ve bir arkadaşını etiketlemeyi unutma

26 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya sonunda jüri tarafından belirlenecek olan en orijinal 50 cevabın sahibi, Taç lisanslı pike takımı kazanacak.

Kampanya kazananları 28 Nisan'da açıklanacaktır.

Özel gücünüz ile neler yapardınız? Kötüleri alt etmek mi? Doğayı kurtarmak mı? Yoksa zamanda yolculuk yaparak tarihin seyrini değiştirmek mi? Belki de bunlardan hiçbiri. Hayallerinizi sınırlamayın çünkü süper kahramanların süper güçleri ve tabi ki süper amaçları var. 
Taç Style 23 Nisan Yarışması Taç Style 23 Nisan Yarışması Reviewed by admin on Nisan 20, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.