Fotoğraf Makinesi Kazan

Fotoğraf Makinesi Kazan

Yapı Kredi Platinum Bankacılığı ile fotoğraf makinesi kazanmaya ne dersiniz? Müşterilerine birçok ayrıcalığı sunan Platinum Bankacılık şimdi de Lomography marka fotoğraf makinesi kazandırıyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey Yapı Kredi Facebook sayfasından yayınlanan 5 soruluk testi doğru yanıtlamak. Üstelik soruları yanlış cevaplamanız halinde sistem sizi uyarıyor ve testi yeniden doldurmanıza izin veriyor.
Kampanyaya katılmak için Yapı Kredi Facebook sayfasını takip etmeniz gerekiyor. Yapı Kredi bankası ihtiyaç duyduğu durumlarda kazanan talihlilerden ekran görüntüsü isteyerek sayfayı takip ettiğini kanıtlamasını isteyebilir.
Facebook sayfasında yayınlanan ve genel kültür sorularından oluşan 5 adet soruyu çoktan seçmeli olarak 2 şık arasından doğru olanı tıklayıp kolayca kampanyaya katılabilirsiniz. Sorunları cevaplarken herhangi bir zaman kısıtı olmadığından cevapları bulmak için arama motorlarından yardım isteyebilirsiniz.
Kampanya dönemi içerisinde testi doldurun, Lomography fotoğraf makinesi kazanma şansı kazanın. Kim bilir belki de kazandığınız fotoğraf makinesi ile de fotoğraf yarışmalarına katılarak yeni hediyeler kazanabilirsiniz. Fotoğraf kampanyalarını öğrenmek için de bizi takip etmeyi unutmayın
https://www.facebook.com/YapiKredi/posts/1817451908281278
Fotoğraf Makinesi Kazan Fotoğraf Makinesi Kazan Reviewed by admin on Temmuz 11, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.