3 Kişiye iPhone 7 Hediye


Yazın geldiğini iki türlü anlarız; birincisi karpuz kabuğunun denize düşmesi, ikincisi ise Paro’nun yaz kampanyası yapması. Karpuz kabuğunun denize düşmesi, denizlerin kirlenmesi anlamına geldiği için onu pek tavsiye etmiyoruz ama merakla beklenen Paro kampanyasının başladığını memnuniyetle duyurabiliriz.
Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey; eğer mevcutta Paro üyesi iseniz üyelik bilgilerinizi güncellemeniz, üye değil iseniz de Paro’ya üye olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız. 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya dönemi sonunda 7 Eylül’de noter huzurunda yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek olan 53 kişi hediyelerin sahibi olacak. Kazanan talihliler 11 Eylül’de ilan edilecektir.
Çekiliş ile 3 kişiye iPhone 7 32 GB cep telefonu, 50 kişiye de Trust Urban 21227 Primo Powerbank 8800 hediye edilecektir.
“Paro’yla Yaza Merhaba” kampanyası ile iPhone 7 kazanacak 3 kişiden biri belki de sizsiniz. Hadi diyelim ki o kadar şanslı değilsiniz, o zaman 50 adet Powerbank’tan biri sizin olabilir. Olur da Powerbank kazanamazsanız da üzülmeyin, size her gün kampanya haberi duyurmaya devam ediyoruz. Şansınızı diğer kampanyalarda deneyebilirsiniz.
https://www.paro.com.tr/uyelik/giris/
3 Kişiye iPhone 7 Hediye 3 Kişiye iPhone 7 Hediye Reviewed by admin on Temmuz 12, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.