Lays Maldivler Kampanyası

Lays Maldivler Kampanyası

Birçok global marka farklı ülkelere özel farklı tatlar üretir. Örneğin severek tükettiğimiz Lays ürünlerinin dünya üzerinde 100 farklı çeşidinin olduğunu biliyor muydunuz? Ülkemizde yoğurt çeşnili, isotlu gibi çeşitleri olan Lays ürününün Suudi Arabistan’da Fransız peynirli, Kanada’da etli patates soslu, Çin’de salatalıklı, Rusya’da turşulu, Hollanda’da kıymalı domatesli çeşitlerinin olduğunu öğrenince biz de sizler kadar şaşırdık. Tam şaşkınlıktan gözlerimiz fal taşı gibi açılıp, kamyon farı görmüş tavşana dönmüştük ki Lays Maldivler seyahati ödüllü “Yazın tadı Lays ile çıkar” kampanyası bizi kendimize getirdi.

Lays kampanyası kapsamında sitedeki formu doldurarak en beğeneceği Lays ürününü seçen kullanıcılar arasında çekiliş ile belirlenecek olan 1 kişi 11-14 Mayıs 2018 tarihlerinde istediği biri ile birlikte 4 yıldızlı otelde 3 gün 4 gece Maldivler tatili kazanacak. Ayrıca İstanbul – Maldivler arası gidiş dönüş uçak biletleri ve havaalanından otele transfer gibi hiçbir ekstra ücret de ödemeyecek.

31 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya katılmak için Lays ürünlerini incelemeniz ve size en uygun olduğunu düşündüğünüz Lays ürününü seçerek katılım formunu doldurmanız gerekiyor. Kazananlar 7 Ağustos 2017 tarihinde açıklanacaktır.
https://kampanya.lays.com.tr/
Lays Maldivler Kampanyası Lays Maldivler Kampanyası Reviewed by admin on Temmuz 14, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.