İşCep 30 Kişiye Hediye Kazadırıyor

İşCep 30 Kişiye Hediye Kazadırıyor
Türkiye'nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası'nın hayatınızı kolaylaştıran mobil uygulaması İşCep sayesinde hem bankacılık işlemlerinizi istediğiniz yerden vakit kaybetmeden yapabilecek hem de birbirinden güzel hediyeler kazanacak olan 30 kişiden biri olma şansı yakalayacaksınız.


31 Aralık tarihine kadar İşCep uygulamasına giriş yapan bireysel müşteriler yeni yıla hediye kazanarak girme şansı yakalıyor. Kampanyaya katılmak için 31 Aralık tarihine kadar İşCep'e giriş yapmış olmanız yeterli.


11 Ocak 2019 tarihinde yapılacak olan çekiliş sonrasında 10 kişiye Huawei P20 Pro Akıllı Telefon, 10 kişiye Samsung Galaxy Tab A 2016 With S Pen (WiFi), 10 kişiye Urbanears Plattan II Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık hediye edilecektir.


Kampanyadan hediye kazanan asil ve yedek talihliler 16 Ocak'ta Posta gazetesinden ve forumumuzdan yayınlanacaktır. Asil talihlilerin 31 Ocak 2019 tarihine kadar hediye almak için başvurmaması halinde hakları yedek talihlilere geçecektir. Yedek talihlilerin de 15 Şubat 2019 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.


Eğer İşCep uygulamasını henüz indirmediyseniz App Store veye Google Play üzerinden uygulamaları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
https://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=yeni-yila-onlarca-hediyeden-biriyle-girme-firsati-iscepte&IdCampaign=MjE1MA==-ISB

İşCep 30 Kişiye Hediye Kazadırıyor İşCep 30 Kişiye Hediye Kazadırıyor Reviewed by admin on Kasım 21, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.