Yemeksepeti Acıktır Beni

Yemeksepeti Acıktır Beni

Genç, yaşlı, evli, bekar, öğrenci, çalışan herkesi doyuran Yemek Sepeti internet sitesi şimdi de 2 kişiye 1 yıl boyunca ücretsiz yemek yeme imkanı sunuyor.

Yemeksepeti Acıktır Beni kampanyası ile iştah açıcı yemek videonuzu veya fotoğrafınızı çekerek kampanyaya katılabilir ve size 1 yıl yetecek olan 18.250TL değerinde yemeksepeti hediye çeki kazanabilirsiniz. Ayrıca kampanya sayesinde Edis ve Büşra Develi ile tanışma şansı da yakalayacaksınız.

Kampanyaya katılmak için çektiğiniz fotoğraf veya video ile acıktırmak istediğiniz ünlüyü belirtmeniz gerekiyor. Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden katılabileceğiniz kampanya için paylaşımlarınızı #AcıktırBeni etiketi ile paylaşmayı unutmayın. Ayrıca kampanyaya katılım göstereceğiniz mecrada bulunan yemeksepeti hesabını da etiketlemeniz gerekiyor. (Facebook veya Twitter üzerinden @yemeksepeti sayfası veya Instagram üzerinden @yemeksepeticom sayfası)

Kampanya dönemi sonunda Yemeksepeti Özel jürisi tarafından seçilecek olan 1 kişi Edis ile tanışma, 1 kişi de Büşra Develi ile tanışma fırsatı ve 18.250'şer Lira yemeksepeti cüzdan bakiyesi kazanacaktır.

Hediye çeklerinin son kullanma tarihi Eylül 2020'dir.

Kazanacak olan talihlilere şimdiden afiyet olsun :)

https://www.yemeksepeti.com/aciktirbeni


Yemeksepeti Acıktır Beni Yemeksepeti Acıktır Beni Reviewed by admin on Temmuz 10, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.