Kazandıran Mobil Uygulama CUKKA


Henüz kimseler duymamışken sizlere tanıttığımız Hadi ve Oyna Kazan gibi uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Her gün size sorulacak videolu sorulara cevap vererek CukCoin kazanabileceğiniz ve bu puanları hediye kataloğundan seçeceğiniz ödüller için kullanabileceğiniz kazandıran mobil uygulama Cukka yayında.

Cukka uygulamasında her gün belirli saatlerde sorular soruluyor ve soruyu doğru yanıtlayan herkes CukCoin kazanıyor. Her gece yarısından itibaren o gün sorulacak sorular ile ilgili videolar yayınlanıyor. Gün içerisinde belirlenen saatlerde sorulan sorularda videolar ile ilgili sorular soruluyor ve doğru cevap veren her kes CukCoin olarak adlandırılan puanlardan kazanıyor. Biriktirdiğiniz puanları da Cukka pazar üzerinden ödüle çevirebiliyorsunuz.
Cukka Pazarda bisikletten fotoğraf makinesine, drone’dan darbeli matkapa, kahve makinesinden akıllı saate kadar bir çok hediye mevcut.

Apple store ve Google play üzerinden indirebileceğiniz Cukka uygulamasına kayıt olurken referans kodu kısmına 1000762 yazın, sürprizlere hazırlıklı olun.
Kazandıran Mobil Uygulama CUKKA Kazandıran Mobil Uygulama CUKKA Reviewed by admin on Temmuz 25, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.