Sağlık Çalışanlarına Vefa Konulu Yarışma

Sağlık Çalışanlarına Vefa Konulu Yarışma
Pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanları oldu. Biz evimizden çıkmamaya gayret ederken sağlık alanında çalışan herkes sadece bizim için değil insanlık için de büyük fedakarlıklara katlandı. Kimisi hastalık ile mücadele ederken kendisi hastalığı kaparak yaşamını yitirdi, kimisi sevdiklerine hastalık bulaşmasın diye günlerce ailesi ile görüşmedi. Sağlık çalışanlarına büyük bir vefa borcumuz var.

Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediği yarışmalar ile hem "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konusunu işliyor hem de hediyeler dağıtıyor.

İlkokul öğrencileri için düzenlenen mektup yarışması,
Ortaokul öğrencileri için düzenlenen resim yarışması,
Lise öğrencileri için düzenlenen kısa film yarışmalarının konuları "Sağlık Çalışanlarına Vefa" ve "Covid-19 ile mücadele".

Her bir yarışmanın birincilerine dizüstü bilgisayar, ikincilerine fotoğraf makinesi, üçüncülerine bisiklet hediye edilecek olup aynı zamanda seçili kurul özel jüri ödülü ile her kategoride birer katılımcıya akıllı saat hediye edilecektir.


Kampanyalar için son katılım tarihi: 27 Kasım 2020
Sağlık Çalışanlarına Vefa Konulu Yarışma Sağlık Çalışanlarına Vefa Konulu Yarışma Reviewed by admin on Kasım 19, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.