Exxen 100 Kişiyi Survivor Adasına Götürüyor

Exxen 100 Kişiyi Survivor Adasına Götürüyor
Türkiye'nin yeni dijital yayın platformu Exxen yayın hayatına kampanyalar ile başlıyor. 7 Gün ücretsiz izleme seçeneği ile daha yakından tanıyabileceğiniz Exxen, ayrıca 100 kişiyi özel uçak ile Survivor adasına götürüyor.

11 Mart (yarın) tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Exxen'e üye olarak katılım formunu dolduran 50 kişi, bir arkadaşı ile birlikte Survivor adasında muhteşem bir partiye katılma hakkı kazanacak. Dominik'te düzenlenecek olan Ünlüler - Gönüllüler Survivor 2021 birleşme partisine katılmak için tek yapmanız gereken Exxen'den yeni üyelik hizmeti aldıktan sonra yarışma katılım formunu doldurmak.

Çekiliş 12 Mart tarihinde yapılacak ve çekiliş sonucunda belirlenecek olan 50 Survivor sever, yanlarında bir arkadaşları ile birlikte Survivor adasına gitme hakkı kazanacak. Çekiliş sonuçları 13 Mart tarihinde Akşam gazetesinde ve tabi ki forumumuzdaki Kampanya Sonuçları bölümünde yayınlanacak. 

Çekiliş sonucunda şanslı Survivor sever olmanız durumunda Viva Wyndham Dominicus Beach - All-Inclusive Resort otelde, çift kişilik odada 3 gece 4 gün(tam pansiyon) konaklama, gidiş+dönüş ekonomi sınıf uçak bileti ,havaalanı-otel-havaalanı transferi Exxen tarafından sağlanacaktır. 

Exxen 100 Kişiyi Survivor Adasına Götürüyor Exxen 100 Kişiyi Survivor Adasına Götürüyor Reviewed by admin on Mart 10, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.