Getir Bahar Çekilişi

Getir Bahar Çekilişi
Türkiye'de doğup Dünya'ya açılan Getir, 21 günde 21 iPhone dağıtıyor.

Özellikle evden dışarı çıkmak istemediğimiz pandemi günlerinde market, yemek ve su ihtiyaçlarımızı ayağımıza kadar getiren Getir, hayatımızı kolaylaştırmanın yanı sıra 21 kişiye iPhone 12 hediye ediyor.

24 Mart'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Getir, GetirBüyük, GetirYemek veya GetirSu üzerinden tek seferde vereceğiniz her 50TL'lik alışveriş size bir çekiliş hakkı kazandıracak. Kampanyaya katılmak için ödeme aşamasında Getir Bahar Çekilişi kampanyasını seçmeniz gerekiyor.

9 Nisan tarihinde yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek olan 21 kişi Apple iPhone 12 128 GB Cep Telefonu ödülünün sahibi olacak. 

Uygulama içerisinden kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız 50TL ve katları tutarındaki alışverişler size çekiliş hakkı kazandıracak. Tek seferde yapacağınız 50TL - 99TL arası alışverişinize 1 çekiliş hakkı, 100TL - 149TL arası alışverişte 2 çekiliş hakkı, 150TL - 199TL arası siparişte 3 çekiliş hakkı olmak üzere her 50TL'lik sipariş size ek çekiliş hakkı kazandırıyor.

Getir üzerinden sadece market alışverişi değil, aynı zamanda damacana su siparişi veya yemek siparişi de verebilirsiniz. Çekilişe katılmak için ödeme adımında iPhone çekiliş kampanyasını seçmeyi unutmayın.


Getir Bahar Çekilişi Getir Bahar Çekilişi Reviewed by admin on Mart 11, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.