En güzel gelin fotoğrafı kazandırıyor

Sistem Nasıl İşliyor?

En güzel gelin fotoğrafı sayfamızda resminiz yayına girdikten sonra sitemize girecek ziyaretçilerimizin vereceği puanlar ile kazanan talihliler belirlenmektedir. Sitemizde PUAN vermek isteyen her bir ziyaretçi (10 puan )olarak sadece bir kere puan verme hakkına sahip olacağından resimleri dikkatlice inceleyip ona göre puanlaması önemle rica olunur!!!!

IP numaraları kaydedileceğinden ikinci kere puan verme hakkı bulunmamaktadır.

Yarışmaya katılacaklar sadece tek bir üyelik ve tek bir fotoğraf ile katılırlar aksi durumda yarışmadan diskalifiye olurlar.

Ödüller:

En fazla oyu alan gelin fotoğrafı sahibi 4 gece 5 günlük Balayı tatiline hak kazanacaktır. En fazla oy alan ikinci, üçüncü ve dördüncü gelin fotoğrafı sahiplerine ise evlilik sitesi hediye edilecektir. Birinci seçilen fotoğraf sahibinin üyelik bilgilerinin geçersizliği veya katılım şartlarının eksikliği karşısında yarışmadan diskalifiye edilmiş sayılacak ve bu durumda ikinci olan fotoğraf sahibi birinci olarak kabul edilecektir.

http://www.evlilikmasali.com/index.php?a=16000

En güzel gelin fotoğrafı kazandırıyor En güzel gelin fotoğrafı kazandırıyor Reviewed by admin on Ekim 23, 2009 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.