Favorim İstanbul



Favorim İstanbul Yarışması Katılım Koşulları ve Kuralları

www.favorimistanbul.com sitesinin amacı 08 Ocak 2009 - 15 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Favorim İstanbul Yarışması" için bir başvuru, yayın ve oylama platformu oluşturmaktır.

Yarışmaya kişiler İstanbul'un Favori Mekanları'nı sitede belirtilen kategorilere göre ekleyerek katılacaklar. Bir kişi en fazla 10 mekan ekleyebilecek.

Yarışmacıların ekledikleri mekanlar siteye üye olanlar tarafından değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Bu değerlendirme 'Beğendim' şeklinde olacaktır ve her "Beğendim" 1 puan değerinde olacaktır. Ayrıca Yarışmacılar her eklediği mekan için 5 puan, yarışmacının davet ettiği kişilerin mekan ekleyerek yarışmaya katılması ile 3 puan, yarışmacı mekana fotoğraf eklediğinde 1 puan ve yorum eklediğinde de 1 puan kazanacaktır. Yarışmacının toplam puanı, siteye üye olanların değerlendirmesi, mekan eklemesi ve davet ettiği kişilerin mekan ekleyerek yarışmaya katılması, fotoğraf ve yorum eklemesinden oluşmaktadır. Böylelikle en fazla puan toplayan ilk 3 kişi Favori'nin sitede ödüller kısmında belirttiği altın takılardan birini almaya hak kazanacaktır.
Favorim İstanbul Favorim İstanbul Reviewed by admin on Şubat 16, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.