TETRA PAK – SÜT ADASI



Büyüme çağındaki çocukların süt içme alışkanlıklarını “Günde 2 bardak süt!” diyerek geliştirmeyi hedefleyen Tetra Pak, Süt Adası isimli hayali bir ada yarattı. Süt Ada’nın içinde yok yok. Her hafta yeni bir oyunun açılacağı Süt Adası’nda Süt Nehri, Süt Balyozu, Sütkopter, Süt Kulesi ve Süt Patlaması isimli oyunlar süt içmenin yararları göz önünde bulundurularak yapıldı.

Sütün diş çürüklerini önlediğini Süt Nehri’nde kayık çekerek öğrenen çocuklar, Süt Balyoz’unda güçlerini gösterirken sütün kemikleri güçlendirdiğini ve vücudu sağlamlaştırdığını öğrenecek. Sütkopter ile yaraların çabucak iyileştiği mesajı verilirken Süt Kulesi’nde belli bir zaman diliminde maksimum süt kutusunu yerleştirmeye çalıştıklarında sütün büyümeyi ve gelişmeyi sağladığı mesajı veriliyor. En sonuncu oyun olan Süt Patlaması’nda ise çok süt içen çocukların boyunun uzadığı, kaslarının oluştuğu ve daha güzelleştiği anlatılıyor.

Siteye üye olarak bu oyunları oynayan çocukları çeşitli sürprizler de bekliyor. Oyunlarda derece yapanlara her ay sonunda çeşitli ödüller verilecek.

Süt Adası’nda oyunlar haricinde Süt Kardeşler bölümü de var. Oyunlardaki karakterlerin çıktısı alınarak kağıt bebekler haline getirebiliniyor ve ilerleyen haftalarda açılan yeni oyunlara dahil olan karakterler ile Süt Kardeş koleksiyonu yapılabiliyor.

Renkli oyunları ve içeriği ile sadece çocuklara değil, büyüklere de hitap eden Süt Adası, tüm süt severleri www.sutadasi.com adresinde bekliyor.
TETRA PAK – SÜT ADASI TETRA PAK – SÜT ADASI Reviewed by admin on Nisan 01, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.