Camasirim.com 3 takipçimize kazandırıyor.

Victoria's secret, Pierre Cardin, Benetton gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra Yeni İnci, Kom, Dagi, Taç ve daha bir çok yerli markayı bünyesinde bulunduran online alış veriş sitesi www.camasirim.com ve www.hergunkampanya.com işbirliği ile yeni kampanyamız başlıyor.

3 kişiye Le Jardin Gecelik hediye edeceğimiz kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler çok kolay. Hemen gidip www.camasirim.com 'un facebook grubuna (http://www.facebook.com/pages/wwwcamasirimcom/121275084559343)üye olun (1 çekiliş hakkı).
Eğer blogunuz varsa ekstra çekiliş hakkı kazanabilirsiniz; www.camasirim.com'u anlatan bir tanıtım yazısı yazın ekstra 3 çekiliş hakkı daha kazanın.

Facebook veya Blog için gerekenleri yaptıktan sonra camasirim@hergunkampanya.com adresine konu ile ilgili mesaj atarak çekilişe katılabilirsiniz.
Not: Duvarınız sadece arkadaşlarınız tarafından görüntülenebiliyorsa duvarınızı görebilmemiz için http://www.facebook.com/profile.php?id=100001159242550 adresindeki facebook profilimizi arkadaş listenize eklemeniz gerekmektedir.

Son başvuru tarihi: 25 Ağustos 2010
Camasirim.com 3 takipçimize kazandırıyor. Camasirim.com 3 takipçimize kazandırıyor. Reviewed by admin on Ağustos 18, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.