XING’de bağlan, iPad kazan!

Deneyimler gösteriyor ki büyük işler, büyük projeler için sadece teknoloji yetmiyor, “doğru bağlantılar” süreçte önemli rol oynuyor. Çünkü hepimizin bildiği gibi, iş dünyası network’lerimizin gücüyle bir başka deyişle tanıdıklarımızın gücüyle yol alıyor. Biz de yılın bu son günlerine yaklaşırken, yepyeni bir kampanya ile bu kez “yeni bağlantılar”la network’ünüzü genişletmenize yardımcı olmayı arzu ediyoruz.

23 Kasım – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında XING’de bağlanan kazanacak: Hem XING ağını genişletecek hem de 3 iPad’ten birini kazanma şansını yakalayacak. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken, söz konusu tarihler arasında ister mevcut XING üyelerinden bağlantı davet ederek ister XING’e yeni üyeler davet ederek bağlantı sayınızı artırmak…

İş yoğunluğu içinde çoğu kez göz ardı ettiğimiz “bağlantı” konusuna birazcık zaman ayırarak, bugünden geleceğinize yatırım yapın. Haftada sadece bir kaç kez 15′er dk. ayırarak kartvizitlerinizi ağınıza taşıyabilir, bağlantılarınızla online adres defterinizi oluşturabilirsiniz. Böylelikle sürekli güncellenen bir XING ağı ile tüm çevrenizle bağlantıda kalabilir, ağınızdaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

“Neden bağlantı ekleyeyim? Kimleri bağlantı olarak ekleyebilirim? Nasıl bağlantı eklerim? “ gibi vb. “bağlantı” kurmaya yönelik tüm sorularınızın cevabı ise burada . Ayrıca diğer tüm merak ettiklerinizi ve sorularınızı bize gerek XING Türkiye grubu gerekse buradan üzerinden ulaştırabilirsiniz.

Kampanyamız ile ilgili katılım koşulları ve detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.
http://blog.xing.com/2010/11/xingde-baglan-ipad-kazan/
XING’de bağlan, iPad kazan! XING’de bağlan, iPad kazan! Reviewed by admin on Kasım 28, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.