Çizi Aklın Zil Mi Çalıyor?


Facebook üzerinde yapılan ilk multiplayer, online bilgi yarışmasında siz de yarışın, siz de kazanın!
Artık aklı zil çalanlar birbiriyle yarışıyor, puanları topluyor ve muhteşem ödüller kazanıyor! Çizi, Aklın Zil Mi Çalıyor? isimli Facebook uygulamasıyla, Facebook üzerindeki ilk online multiplayer bilgi yarışmasını yaptı. Çizi’nin Facebook sayfasından uygulamaya ulaşan kullanıcılar canlı olarak birbirleriyle yarışıyor ve çeşitli dallarda rozetler kazanarak puan topluyorlar. Başarılı oldukları her dalda ise onları birbirinden ilginç ve eğlenceli ödüller onları bekliyor.
Uygulama ayrıca kullanıcılara kendi sorularını yaratma imkânı da tanıyor. Eklenen sorular kullanıcılara ekstra puan kazandırırken yarışma içeriğini de her gün zenginleştiriyor. Sekiz hafta sürecek yarışma boyunca puanlama her hafta yeniden yapılacak. Böylece oyuncular her hafta yeni bir kazanma şansı elde edecekler ve oyuna sonradan katılan oyuncular da eşit şartlarda yarışacaklar.
Aklın Zil Mi Çalıyor? açlığını Çizi ile yatıştıran tüm gençlere keyifli ve canlı bir rekabet ortamı yaratarak her daldan sorularla da genel kültürlerini zenginleştirmek amacını taşıyor. Aklın Zil Mi Çalıyor? Çizi’nin Facebook sayfasında aklı zil çalan meraklılarını bekliyor.
http://apps.facebook.com/aklinzilmicaliyor/
Çizi Aklın Zil Mi Çalıyor? Çizi Aklın Zil Mi Çalıyor? Reviewed by admin on Mayıs 10, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.