PegiaBoots'tan 3 üyemize ayakkabı hediye


Dünyada woolmark sertifikasına sahip tek ayakkabı olan Pegia Boots'un üyelerimize bir sürprizi var; kampanyamıza katılan 3 kişiye resimde gördüğünüz %100 deri ayakkabı hediye.

Peki nedir Pegia?
- Pegia demek; konfor, şıklık ve kalitenin kusursuz uyumu demektir. Tüm Pegia ayakkabı ve botlarda gerçek deri ve kürk kullanılır. Çünkü kaliteli olan orijinal olandır ve orijinal olanda konfor ve şıklık bir aradadır.

- Pegia demek; özveri ve el işçiliği demektir. Üretiminin başından sonuna kadar onlarca kontrolden geçirilir ve sadece el işçiliği kullanılır.

- Pegia ruhunu kadından besler ve O’na hizmet eder. Pegia kadını çalışır, gece eğlenir, haftasonu gezer. Bitmek bilmez enerjisi vardır.

- Pegia demek; trendlere çizgiden sapmadan çok hızlı uyum sağlamak, devamlı değişim ve gelişim göstermek demektir.

Daha fazlası için http://www.pegiaboots.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

KAMPANYA İÇERİĞİ

1-) http://www.facebook.com/pages/Pegia/142950495751574 adresindeki Facebook sayfamızı beğenip, 50 arkadaşına tavsiye eden katılımcılarımıza 1 çekiliş hakkı.

2-) http://twitter.com/#!/pegiaboots adresindeki Twitter sayfamızı takibe alıp, kendi hesapları üzerinden referans gösteren katılımcılarımıza 1 çekiliş hakkı.

3-) Facebook sayfamızdaki görsellerimizden en az bir tanesini beğenip ve en az bir tanesine değerli yorumlarını ekleyen katılımcılarımıza 1 çekiliş hakkı.

4-) Pegia logosunu 3 gün süre ile profil resmi yapıp, Pegia sayfasını profilinde paylaşan katılımcılarımıza 1 çekiliş hakkı.

Yukarıdaki maddelerden kaç tanesini yaparsanız, o kadar çekiliş hakkı kazanırsınız. Yani 4 maddenin hepsinide eksiksiz yaparsanız, çekiliş listesine 4 defa adınız yazılır. Şeffaf olmak adına tüm liste çekiliş sonuçlarıyla beraber açıklanacaktır.

Yaptığınız maddeleri kampanya@derimarket.net adresine adınız ve soyadınız ile bildiriniz.

Kampanya sonuçları kampanya bitim süresinden 1 gün sonra açıklanacaktır.

Son başvuru: 21 Temmuz 2011
PegiaBoots'tan 3 üyemize ayakkabı hediye PegiaBoots'tan 3 üyemize ayakkabı hediye Reviewed by admin on Temmuz 01, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.