Kredi kartı ekstreniz size para kazandırıyor

1987 yılından bu yana pazar araştırmaları konusunda faaliyet gösteren Türkiye'nin lider araştırma kuruluşu GFk Türkiye kredi kartı ekstrenize 15TL'ye kadar para veriyor.

Düzenli olarak aylık bazda üyelerinden kredi kartı ekstreleri toplayarak topladığı bu ekstreler üzerinde yapılan harcama kalemlerini (market, akaryakıt, giyim vb.) analiz ederek kredi kartı kullanım alışkanlıklarını değerlendiren firma elde ettiği istatistikleri bankalar ve finans kuruluşları ile paylaşarak onların daha iyi hizmet ve kampanyalar sunmasına olanak sağlamaktadır.

Siz de bu programa katkıda bulunarak hem firmaların daha etkili kampanyalar düzenlemesine yardımcı olabilir hem de her ay sadece nereye ne kadar harcama yaptığınızı belirterek 15TL'ye kadar para kazanabilirsiniz.

Mesleki standartları düzenleyici bir meslek birliği olan ESOMAR kuralları gereğince görüşme boyunca elde edilecek tüm bilgiler kişisel amaçlı olarak üçüncü şahıslarla paylaşılmayacak, gizli tutulacaktır
Üye olmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki linkteki formu doldurmak.
http://www.e-gfkturkiye.com/kredikartipaneli/uyelik/uyelik.aspx
Kredi kartı ekstreniz size para kazandırıyor Kredi kartı ekstreniz size para kazandırıyor Reviewed by admin on Kasım 26, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.