HMSTatil.Com’dan Rüya Gibi Bir Tatil!

HMSTatil.com yeni Facebook kampanyasında Alanya Goldcity Tourism Complex’te çift kişi 3 gece rüya gibi bir tatil hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için Facebook sayfasındaki formu doldurmak yeterli.

Türk tatilcilere tatillerini planlarken, uygun fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli tatil alternatifleri sunarak tatil kararını kolaylaştırma hedefiyle hizmete başlayan, turizmin öncü gruplarından OTI Holding’in iştiraklerinden http://www.hmstatil.com/ web sitesi, hayranlarını müthiş bir hediyeyle buluşturuyor.

HMSTatil.com’un Facebook sayfasını (www.facebook.com/HMSTatilCom) beğenip, bu sayfada bulunan formu dolduran herkes yarışmaya katılabiliyor. 30 Ocak 2012 tarihine kadar sürecek yarışmada formdaki soruya verdiği cevaba en çok oy toplayan kişi ödülün sahibi olacak. Oy toplamak için yarışmacıların arkadaşlarını sayfaya davet etmeleri ve cevaplarını oylatmaları yeterli. 30 Ocak 2012 tarihinde en çok oyu toplamayı başarmış olan bir kişi, Alanya Goldcity Tourism Complex’te çift kişi 3 gece konaklayacağı bu rüya gibi tatilin sahibi olacak.
HMSTatil.Com’dan Rüya Gibi Bir Tatil! HMSTatil.Com’dan Rüya Gibi Bir Tatil! Reviewed by admin on Ocak 06, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.