Günün Tatili Twitter Kampanyası

Günün Tatili, Twitter’da benzeri görülmemiş bir kampanya ile takipçilerine muhteşem bir yaz tatili ödülünü kazanma şansı veriyor. Kazanan kişinin 2 kişi 2 gece tatil konaklaması kazanacağı bu yarışmaya katılmak için Twitter sayfasını takip etmek gerekiyor.
Türk tatilcilere %50’ye varan indirim oranları ve en uygun fırsat garantisiyle güvenilir ve kaliteli tatil alternatifleri sunan tatil fırsatları sitesi http://www.gununtatili.com/, hayranlarını müthiş bir yılbaşı hediyesiyle buluşturuyor.
www.HMSTatil.com ’un Twitter sayfasını (www.twitter.com/GununTatili) takip edenler bu yarışmaya katılabiliyor. 21 Mayıs 2012 tarihinde başlayacak olan yarışmada her gün bir link paylaşılıyor. Takipçiler bu linkin yönlendirdiği sayfaya giderek ‘Nasıl Alınır’ başlığı altındaki kırmızıyla yazılmış anahtar kelimeyi not ediyor. Her gün not edilen bu kelimeler sonunda anlamlı bir cümle oluşturuyor. Bu anlamlı cümleyi @GununTatili hashtag’i ile ilk yayınlayan takipçi, 30 Haziran’a kadar geçerli, Kuşadası Hotel Carina’da iki kişi iki gece oda-kahvaltı konaklama ödülünün sahibi oluyor.
Günün Tatili Twitter Kampanyası Günün Tatili Twitter Kampanyası Reviewed by admin on Mayıs 20, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.