Ah param olsa

GününTatili.Com’dan Tatil Ödüllü Facebook Yarışması, ‘AH PARAM OLSA’!
Tatil fırsatları sitesi Günün Tatili, tatil ödüllü muhteşem bir yaza merhaba kampanyası düzenliyor. Kazanan katılımcının 2 kişi 2 gece tatil konaklaması elde edeceği bu yarışmaya katılmak için Facebook sayfasındaki formu doldurmak yeterli.
Türk tatilcilere %50’ye varan indirim oranları ve en uygun fırsat garantisiyle güvenilir ve kaliteli tatil alternatifleri sunan tatil fırsatları sitesi http://www.gununtatili.com/ , hayranlarını müthiş bir yaz tatili hediyesiyle buluşturuyor. Günün Tatili Facebook sayfasını (www.facebook.com/GununTatili) beğenip, bu sayfada bulunan formu dolduran herkes yarışmaya katılabiliyor. 20 Haziran 2012 tarihine kadar sürecek yarışmada formdaki soruya verdiği cevaba en çok oy toplayan kişi ödülün sahibi olacak. Oy toplamak için yarışmacıların arkadaşlarını sayfaya davet etmeleri ve cevaplarını oylatmaları yeterli. Ayrıca yarışmacıların davet ettikleri kişiler arasından yarışmaya katılıp formu dolduranlar, o yarışmacıya ekstra 5 oy kazandırıyor.
20 Haziran 2012 tarihinde en çok oyu toplamayı başarmış olan kişi, Otium Eco Club Side’de çift kişilik iki günlük Herşey Dahil bir yaz tatiline sahip olacak.
5 yıldızlı OTIUM ECO CLUB SİDE’de çift kişi 2 gece HERŞEY DAHİL tatil!
Otium Hotels International bünyesinde yer alan ve gerçek anlamda her şeyin dâhil olduğu Otium Eco Club Side 5*, doğaya ve çevreye saygılı bir işletme anlayışı ve çocuklu ailelere yönelik konseptiyle, tüm misafirlerine, ayrıcalıklı ve kaliteli bir tatil yaşatıyor. Günün Tatili’nin yarışması ile bu otelde konaklama şansı kazanabilirsiniz.
Ah param olsa Ah param olsa Reviewed by admin on Haziran 05, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.