Derimarket.net Kazandırıyor!

Türkiye'nin ilk ve tek deri marketi http://www.derimarket.net/ ziyaretçilerinin görüşlerine hem değer veriyor hem de ödüllendiriyor.
27 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandıracak;
1-) http://www.derimarket.net/ üzerinde bulunan herhangi bir ürünü inceleyerek görüşlerini, düşüncelerini ve yorumlarını bırakan katılımcılara +1 çekiliş hakkı
2-) Ürünlerin sağ alt köşesinde bulunan sosyal paylaşım butonlarından herhangi birini kullanan katılımcılara +1 çekiliş hakkı (Paylaştığınız hesabın profil linkini info@derimarket.net adresine göndermeniz gerekmektedir)
3-) Derimarket.net ve ürünleri hakkında kendi görüş ve düşüncelerini özgün bir şekilde blogunda paylaşan bloggerlara da tüm ürünlerde kullanabilecekleri 30 tl hediye kuponu göndereceğiz. +1 çekiliş hakkı verilecektir. Bloggerlar blog linklerini info@derimarket.net adresine gönderebilir.

Kampanya sonunda 3 kişiye medikal koyun postu hediye.

Medikal koyun postlarını bebeğinizin sağlığına ve gelişmesine katkıda bulunmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca yatak örtüsü olarak kullanıp kendiniz için rahat ve deliksiz bir uyku konforu sağlayabilirsiniz. Woolmark, Gost-R ve TÜV sertifikası olan medikal koyun postlarının onlarca faydasını keşfetmek için bakınız. https://www.derimarket.net/index.php?do=dynamic/view&pid=17
Derimarket.net Kazandırıyor! Derimarket.net Kazandırıyor! Reviewed by admin on Haziran 27, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.