Collezione ile ilan-ı aşk zamanı

Collezione sevgililer gününe özel kampanyasıyla aşkınıza destek çıkıyor! Siz de aşkınızı ilan edip ödül kazanmak istiyorsanız Collezione’nin Facebook sayfasındaki yarışmayı kaçırmayın! Facebook üzerinde “Bence aşk” temasıyla oluşturulan yarışmaya katılmak ve ödüller kazanmak ise çok kolay. Nasıl mı? Öncelikle aşkınızı en güzel ilan edecek 3 kişiden biri olduğunuza inanmanız gerekiyor. İkinci şart ise www.facebook.com/mycollezione adresine girip aşkınızı ilan eden cümlelerinizi yazıp, fotoğraflarınızla paylaşmanız.
Bitmedi! Collezione 20 Ocak’tan itibaren Facebook’un yanı sıra İnstagram, Twitter sayfalarına özel yarışmalar da düzenleyecek. Sevgililer hem aşklarını haykırma hem de anında hediyeler kazanma fırsatına sahip olacaklar. Twitter takipçisi Collezione severler #benceask hashtagı ile aşkını kelimelerle anlatacak. Instagram severler ise Instagram üzerinden #benceask hashtagı ile aşkını fotoğraflayarak sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.
21 Ocak’ta başlayıp 15 Şubat’ta sonlanacak yarışmalara katılan aşıklar sürpriz hediyeler kazanacak. Facebook’tan facebook.com/mycollezione sayfası üzerinden aşkını “bence aşk” teması ile en güzel şekilde fotoğraflayarak ilan eden 3 kişinin kazacağı ödüller ise şöyle:
1’inci: “1.000 TL Collezione Hediye Çeki + Çiçek Sepeti’ nden 250 TL Hediye Çeki”
2’inci: “750 TL Collezione Hediye Çeki + Çiçek Sepeti’ nden 150 TL Hediye Çeki”
3’üncü: “500 TL Collezione Hediye Çeki + Çiçek Sepeti’ nden 100 TL Hediye Çeki”
Collezione ile ilan-ı aşk zamanı Collezione ile ilan-ı aşk zamanı Reviewed by admin on Ocak 31, 2013 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.