Marka Ürünler ve Yeni Kampanyalar weddingdekor.com’da


Marka işbirliklerine hız veren weddingdekor.com, son olarak Schafer ve Paşabahçe ürünlerini satışa sunmaya başladı.

2013 yılında yatırımlarına hız veren weddingdekor.com, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Düğün, nişan, sünnet, kına gibi etkinlikler için her çeşit aksesuar, bebek ürünleri, yapay çiçek, ev aksesuarları ve hediyelik ürünler sunan weddingdekor.com, şimdi de marka ürünlerin tencere setlerini, cam ürünlerini, günlük mutfak aksesuarlarını ve çeyizlik mutfak ürünlerini satışa sunuyor.

Her ay yeni markaların ürünlerini bünyesine ekleyen weddingdekor.com’a son olarak Paşabahçe ve Schafer markaları katıldı. Cam ev eşyasının önde gelen markalarından Paşabahçe ile mutfak alet ve aksesuarlarının yanı sıra yemek takımları da sunan Schafer ürünlerine kolay ödeme seçenekleriyle siteden ulaşılabiliyor. Yakın zamanda müşterilerine kapıda ödeme seçeneğini de sunan weddingdekor.com’da kartla yapılan alışverişler de ise kredi kartı bilgileri sadece sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılıyor ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmuyor.

Düzenlediği kampanyalara da son hızla devam eden weddingdekor.com, kupon siteleri üzerinden indirim kupunu da yayınlamaya başladı. Kuponrobotu.com’da sunulan indirim kuponuyla 100 TL ve üzeri alışverişler için 15 TL indirim kazanmak mümkün. Sitede yer alan diğer kampanyalar ise şunlar: Arkadaşını davet eden herkese 10 TL değerinde hediye çeki, yeni üye olan her kullanıcıyla 10 TL hediye çeki, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 10 TL hediye çeki ve 150 TL ile üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo. weddingdekor.com’un kurucuları Bülent Keskin ve Ali Oral, sosyal medya üzerinde de önemli bir beğeni kitlesi kazandıklarını belirterek markalaşma yolunda da ciddi atılımlara hazırlandıklarını ifade ediyor.

http://www.weddingdekor.com/
Marka Ürünler ve Yeni Kampanyalar weddingdekor.com’da Marka Ürünler ve Yeni Kampanyalar weddingdekor.com’da Reviewed by admin on Şubat 14, 2013 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.