Stressiz Başım Hareketi Kazandırıyor

stressiz başım kampanyası

Büyük şehirlerde yaşayıp da strese girmemek pek mümkün değil. Trafiği ayrı dert, bir erden bir yere yetişme telaşı ayrı dert, metrobüs desen tam kapının duracağı yeri kestirip beklemeye başlamak bile başlı başına bir stres.

"Acaba gelen metrobüsün kapısı tam önümde mi açılacak yoksa yanımdakinin önünde açılacak da ben yancı gibi mi kalacam" sorusu kafanızı kurcalıyordur eminiz. Ha bir de metrobüste yer kapma stresi var. Hadi yeri kaptın ve oturarak yolculuk edeceksin diyelim, ya yaşlı ya da hamile biri gelir de yer vermek zorunda kalırsan... Ya gitmek istediğin durağı kaçırırsan... Offf metfobüste bile bizi strese sokan ne kadar çok şey varmış değil mi?

Neyse ki Stressiz Başım Hareketi var. Falım'ın başlattığı bu harekette ağzınıza atıyorsunuz bir Falım, stresten eser kalmıyor. Metrobüs stresiniz ise sadece bir yarışma olarak kalıyor.

Stressiz Başım Hareketi sayfasında metrobüs stresinize ait fotoğrafları paylaşın, her ay jüri değerlendirmesi tarafından seçilecek 20 fotoğraftan biri sizinki olsun, 37 adet Falım zarf paketi kazanma şansı yakalayın.

http://www.stressizbasimhareketi.com/
Stressiz Başım Hareketi Kazandırıyor Stressiz Başım Hareketi Kazandırıyor Reviewed by admin on Temmuz 17, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.